Jídelníček (19. -23. 2. 2018)

Pondělí
Polévka: Zeleninový vývar s těstovinou (1,3,7,9)
Hlavní chod: Svíčková na smetaně, houskové knedlíky, mléko, čaj (1,3,7,9,10)
Úterý
Polévka: Fazolová bílá (1,7)
Hlavní chod: Boloňské špagety, sýr, mysli tyčka, šťáva (1,7)
Středa
Polévka: Boršč (1,7,9)
Hlavní chod: Cizrna s kuřecím masem na kari, ovoce, čaj (1)
Čtvrtek
Polévka: Květáková (1,7,9)
Hlavní chod: Kus-kus se zeleninou a česnekovým dipem, zel. salát, šťáva (1,7,9)
Pátek
Polévka: Hovězí vývar s drobením (1,3,7,11)
Hlavní chod: Masové klopsy, rajská omáčka, těstoviny, ovoce, čaj (1,3,7)
Změna jídelníčku vyhrazena