Jídelníček (18. –22. 3. 2019)

Pondělí
Polévka: Zeleninový vývar s pohankou (1,3,7,9)
Hlavní chod: Přírodní kuřecí plátek, zeleninový bulgur, rajče, čaj (1,9)
Úterý
Polévka: Kuřecí vývar s kapáním (1,3,7,9)
Hlavní chod: Bramborové šišky s opeč. strouhankou, cukr, máslo, mléko, šťáva (1,3,7)
Středa
Polévka: Italská čočková (1,9)
Hlavní chod: Pečené stehno na kmíně, bramborová kaše, salátová okurka, čaj (1,7)
Čtvrtek
Polévka: Zeleninový vývar s krupicí a vejcem (1,3,7,9)
Hlavní chod: Svíčková na smetaně, houskové knedlíky, mléko, šťáva (1,3,7,9,10)
Pátek
Polévka: Kuřecí vývar s masem (1,3,7,9)
Hlavní chod: Rybí filé na bylinkách, brambory, ovoce, čaj (1,4,7,9)
Změna jídelníčku vyhrazena