Jídelníček (16. – 20. 4. 2018)

Pondělí
Polévka: Gulášová (1)
Hlavní chod: Mleté masové řízečky, brambory, mrkvový salát, šťáva (1,3)
Úterý
Polévka: Bramborová (1,9)
Hlavní chod: Vepřové výpečky, špenát, bramborové knedlíky, ovoce, čaj (1,3,7)
Středa
Polévka: Hovězí vývar s těstovinou (1,3,9)
Hlavní chod: Kuřecí steak caprese, opečené brambory, mléko, šťáva (3,7)
Čtvrtek
Polévka: Hrášková (1,9)
Hlavní chod: Zapečné těstoviny s uzeným masem, okurka, jogurt, čaj (1,3,7)
Pátek
Polévka: Kulajda (1,3,7)
Hlavní chod: Vepřové nudličky stroganov, rýže, ovoce, šťáva (1,7)
Změna jídelníčku vyhrazena