Jídelníček (18. –22. 3. 2019)

Pondělí
Přesnídávka: Veka, tuňáková pomazánka, zelenina, čaj (1,3,4,7)
Polévka: Zeleninový vývar s pohankou (1,3,7,9)
Hlavní chod: Přírodní kuřecí plátek, zeleninový bulgur, čaj (1,9)
Svačina: Křehký chléb, ovocná mísa, šťáva (1)
Úterý
Přesnídávka: Chléb, máslo, zelenina, kakao (1,3,7)
Polévka: Kuřecí vývar s kapáním (1,3,7,9)
Hlavní chod: Bramborové šišky s opeč. strouhankou, cukr, máslo, šťáva (1,3,7)
Svačina: Rohlík, avokádová pomazánka, ovoce, bílá káva (1,3,7)
Středa
Přesnídávka: Houska, máslo, plátkový sýr, zelenina, mléko (1,3,7)
Polévka: Italská čočková (1,9)
Hlavní chod: Pečené stehno na kmíně, bramborová kaše, čaj (1,7)
Svačina: Zapékané müsli, mléko, ovoce, šťáva (1,7,8)
Čtvrtek
Přesnídávka: Vícezrnný chléb, brokolicový sýr, zelenina, mléko (1,3,7,11)
Polévka: Zeleninový vývar s krupicí a vejcem (1,3,7,9)
Hlavní chod: Svíčková na smetaně, houskové knedlíky, šťáva (1,3,7,9,10)
Svačina: Kakaový pudink, ovoce, šťáva (7)
Pátek
Přesnídávka: Kaiserka, mrkvová pomazánka s tvarohem, zelenina, mléko (1,3,7,11)
Polévka: Kuřecí vývar s masem (1,3,7,9)
Hlavní chod: Rybí filé na bylinkách, brambory, čaj (1,4,7,9)
Svačina: Loupák, ovoce, kakao (1,3,7)
Změna jídelníčku vyhrazena